of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games
Amsterdam

CityGame Amsterdam

Iedereen kent Amsterdam als stad van de grachtenboten, musea en bekende wijken als de Jordaan en de Wallen. Maar wist u ook dat Amsterdam de naam is van een van de meest afgelegen eilanden op onze aardbol en dat onze hoofdstad bestaat uit meer dan 90 eilanden die met 1539 bruggen aan elkaar verbonden zijn? Speel de CityGame Amsterdam en bekijk de stad eens van een hele andere kant!


Loosdrecht

SloepenGame Loosdrecht

Zelf aan het roer van een luxe sloep terwijl u de strijd met uw collega's aangaat? De SloepenGame is het leukste bedrijfsuitje op het water. Centraal in Nederland op nog geen 20 minuten van Amsterdam en Utrecht vindt u de Loosdrechtse Plassen.


Den Bosch

CityGame Den Bosch

Hoe zit het eigenlijk, is het nou Den Bosch of ’s-Hertogenbosch, en hoe heten de inwoners van deze stad dan? Speel de CityGame in de hoofdstad van Noord-Brabant en test uw kennis over de stad en vele andere gebieden tijdens de CityGame Den Bosch.


Den Haag

CityGame Den Haag

Iedereen kent het spel monopoly, maar welke Haagse straten zijn ook al weer vertegenwoordigd in het spel en wat doet de ooievaar in het wapen van de stad? Deze en andere vragen gaat u beantwoorden tijdens de CityGame Den Haag. Het spannendste spel dat u met én tegen uw collega’s speelt.


Utrecht

CityGame Utrecht

Wist je dat Utrecht ooit de hoofdstad was van Koninkrijk Holland? En waarom laat een inwoner van Utrecht zich niet graag Utrechtenaar noemen? Maak eens op een hele andere manier kennis met één van de eerste steden van Nederland en speel de CityGame Utrecht!


Amsterdam

SloepenGame Amsterdam

In 2013 bestaat de Amsterdamse grachtengordel 400 jaar! Niet voor niets wordt Amsterdam het Venetië van het Noorden genoemd, met maar liefst 100 kilometer aan grachten is Amsterdam de waterigste stad van de Wereld! Speel de Game op een sloep op het water van het grootste monument van de stad met de SloepenGame Amsterdam!


Ameland

WaddenGame Ameland

Wist u dat Ameland pas in 1287, tijdens de watersnood van 1287 en het ontstaan van de Waddenzee een eiland werd? En wist u dat in 1871 is geprobeerd Ameland d.m.v. een dam weer aan het vasteland te verbinden? De WaddenGame Ameland is het spel met en tegen uw collega's op het eiland Ameland!

Lees meer >>>


Egmond aan Zee

BeachGame Egmond aan Zee

Een Teambuildings evenement op het strand? De BeachGame is het ultieme teambuildings programma. Een Interactief spel op de strand en in duinen waar een goede samenwerking op de proef wordt gesteld!

Lees meer>>>


Amersfoort

CityGame Amersfoort

Amersfoort is kadastraal middelpunt van Nederland, geboortestad van Johan van Oldenbarnevelt en Piet Mondriaan en heeft een bescheiden rol gespeeld in de geschiedenis van New York, waar 'Amersfort Park' de New Yorkers vandaag de dag nog aan herinnert. Tijdens de CityGame Amersfoort komen deze en nog vele andere onderwerpen aan bod!


Breda

CityGame Breda

Denk je aan Breda, dan denk je aan carnaval, maar wist u dat Brede een nauwe band heeft met de Nassau familie en dat de stad groot is geworden door de lakenhandel? De CityGame Breda combineert de middeleeuwse stadskern van Breda met de nieuwste technieken op gebied van GPS en mobiele communicatie.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7