GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in interactieve evenementen. De speciaal ontwikkelde Game is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, teambuilding, relatie evenement of productintroductie. Het bewezen succesvolle concept van GameEvents kan op steeds meer terreinen gespeeld worden. Na de OutdoorGame en de CityGame zijn in de loop van de jaren steeds meer labels ontstaan. Tegenwoordig geeft GameEvents meer dan 10 verschillende labels voor ieder mogelijk event.

Al sinds 2001 organiseren wij de Game voor onze klanten. Dit doen we met passie. We streven ernaar om elk bedrijfsuitje, teamuitje of relatie evenement tot een groot succes te maken. Vanwege onze jarenlange ervaring en marktkennis zijn wij de partij op het gebied van Interactieve bedrijfsuitjes.

Onze Events worden gespeeld op de meest uiteenlopende gebieden in binnen en buitenland. Vanaf de Waddeneilanden tot aan de Belgische Ardennen, Canarische Eilanden tot Helsinki, voor ieder wat wils. We werken op maat op iedere locatie mogelijk, zelfs op meerdere locaties tegelijkertijd voor 1 spel.

Door de jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche en de veelzijdigheid van ons aanbod kunnen we werken voor ieder deelnemersaantal. Van een Incentive reis voor 20 deelnemers tot een bedrijfs event tot 2.000 deelnemers, alles is mogelijk.

 

Adres

GameEvents
Zekeringstraat 46
1014 BT Amsterdam
Tel. 020 – 798 48 77
info@gameevents.nl

Onze event managers

Chiel Wiethoff Sales & Event Manager chiel@gameevents.nl 06-17902366
Martijn Huisman Operationeel & Licentie Manager martijn@gameevents.nl 06-24485300
Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.