Welkom bij GameEvents, het toonaangevende organisatiebureau gespecialiseerd in interactieve evenementen. Onze speciaal ontwikkelde Game is perfect voor bedrijfsuitjes, teambuilding, teamuitjes, relatie-evenementen en productintroducties. Het bewezen succesvolle concept van GameEvents evolueert voortdurend en is nu beschikbaar op diverse locaties, met meer dan 15 verschillende Games en meer dan 50 locaties verspreid over Nederland en België.

Wat begon in de prachtige Ardennen heeft zich ontwikkeld tot een hedendaags concept in steden, en GameEvents heeft in de loop der jaren meer dan 10 verschillende labels gecreëerd om aan elke behoefte te voldoen. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de buitenlucht met onze OutdoorGame of de opwinding van de CityGame wilt ervaren, wij hebben voor elk evenement de perfecte oplossing.

Sinds 2001 organiseren wij Games met passie, strevend naar het transformeren van elk bedrijfsuitje, teamuitje of relatie-evenement in een groot succes. Met onze diepgewortelde ervaring en uitgebreide marktkennis zijn wij dé autoriteit op het gebied van interactieve bedrijfsuitjes.

Onze Events vinden plaats op diverse locaties, zowel nationaal als internationaal, van de Waddeneilanden tot aan de Belgische Ardennen en zelfs de Canarische Eilanden tot Helsinki. Of je nu een maatwerk evenement wilt op één specifieke locatie of gelijktijdig op meerdere locaties voor één spel, wij maken het mogelijk.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche en ons veelzijdige aanbod kunnen we evenementen organiseren voor elk aantal deelnemers. Of het nu gaat om een intieme Incentive reis met 20 deelnemers of een grootschalig bedrijfsevenement met 2.000 deelnemers, bij GameEvents is alles mogelijk.

Ontdek de wereld van interactieve bedrijfsevents met GameEvents en maak van jouw volgende evenement een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op en laat ons jouw visie tot leven brengen.

Adres

GameEvents
Stadionplein 2
1076 CM Amsterdam
Tel. 020 – 798 48 77
info@gameevents.nl

 

 

Onze event managers

Chiel Wiethoff Sales & Event Manager chiel@gameevents.nl 06-17902366
Martijn Huisman Operationeel & Licentie Manager martijn@gameevents.nl 06-24485300
Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.