ESCAPE: ARCTIC SURVIVAL

Halverwege een poolexpeditie raakte je team gescheiden van je wandelgids. Toen er een storm begon, raakte je steeds meer gedesoriënteerd en verloren, onzeker over je reisrichting en de tijd uit het oog. Omdat de storm geen tekenen van afname vertoonde en de temperaturen snel daalden naarmate de avond naderde, bracht je wat aanvoelde als uren wandelen op zoek naar hulp. Nu je energieniveau uitgeput raakt en de voorraden erg laag zijn, verschijnt er uiteindelijk een sprankje hoop door de sneeuw – een kleine hut. Het lijkt erop dat er niemand is, maar misschien is er een manier om binnen om hulp te roepen?

EN NU?

Het daglicht vervaagt, maar gelukkig werkt je vertrouwde zaklamp nog steeds. Bij deze temperaturen is het slechts een kwestie van tijd voordat ook die vermogen verliest. Er staat een radio op de plank, maar daar hebben we helaas niets aan zonder stroomvoorziening. De tas van een ontdekkingsreiziger vol met hun spullen staat op de grond.

DE OPDRACHT:

Met behulp van de items in de tas en de objecten in de hut, is het jouw taak om de code voor de generator kast te kraken om hem aan de praat te krijgen om de radio van stroom te voorzien, de juiste frequentie voor het noodkanaal te vinden en ten slotte uit te werken uw locatie zodat het reddingsteam hulp kan sturen.

Je hebt ongeveer 90 minuten voordat de hut onbereikbaar is door de hevige sneeuwval en harde wind. Heeft je  team wat nodig is om op tijd te ONTSNAPPEN?

 

 

De Arctic Survival bevat

  • 3 spannende niveaus
  • Augmented reality-uitdagingen
  • Versla de klok

Wat heb je nodig om dit te spelen?

  • Een smartphone, android of IOS
  • Laptop of computer geschikt voor een videocall
  • Een scherp oog & teamspirit om deze zaak op te lossen

Praktische informatie

Prijs: vanaf € 12,50- p.p. + € 250 opstart/remote support via videobellen door een spelleider
Deelnemers: 10 - 1.000
Duur: +/- 75/90 minuten speeltijd
Talen: Engels

Offerte aanvragen

  • kies hier het event waar je meer info over wilt
  • Vul hier bij een live Game de gewenste locatie of stad in, indien deze bekend is
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Even weer samen met mijn collega’s iets gezelligs doen. De online TeamQuiz was top! Biertje erbij en strijden in team tegen elkaar! Het leek net of we weer even in de kroeg met elkaar stonden. Volgende maand weer! Annemiek

Nogmaals dank voor de Team Quiz van vandaag. Leuk opgezet met leuke vragen. Mijn afdeling vond het leuk! En ik ook! Kees

Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.