of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

De specialist op het gebied van Interactieve Bedrijfsuitjes

GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve Evenementen. De Game zeer geschikt als Bedrijfsuitje, Teamuitje, Teambuilding, Relatie evenement of productintroductie.

Over de Game

Met je team strijden voor de overwinning!

De Game is een interactief spel dat je met èn tegen je collega's speelt. gestuurd door GPS en Samsung Tablet, volgt ieder team zijn eigen route naar de overwinning.

Lees meer>>>

 

Locaties

Het interactieve spelconcept van GameEvents kan op meer dan 70 locaties in Nederland en België gespeeld worden.

Lees meer>>>


Onze Games

Het bewezen succesvolle concept van GameEvents kan op steeds meer tereinen gespeeld worden. Na de OutdoorGame en de CityGame zijn in de loop van de jaren steeds meer labels ontstaan.

Lees meer>>>

logo_outdoorgame_bedrijfsuitje_event_Outdoor logo_citygame_bedrijfsuitje-event-in-de-Stad logo_sailgame_bedrijfsuitje-event-zeilen logo_waddengame_bedrijfsuitje-event-waddeneilanden logo_beachgame_bedrijfsuitje-event-strand logo_sloepengame_bedrijfsuitje-event-sloep logo_snowgame_bedrijfsuitje-event-wintersport


15 jaar ervaring

Al 15 jaar organiseren wij de Game voor onze klanten. Dit doen we met passie. Wij streven ernaar om elk bedrijfsuitjes, teamuitje of relatie evenementen tot een groot succes te maken.