Games in Zuid-Holland

Tussen de bevers in de Biesbosch of de  tulpen in de Bollenstreek

 

Zuid-Holland is de dichtbevolkte provincie van Nederland en tevens een van de dichtbevolkte gebieden ter wereld. De provincie bevat een aantal van de oudste en grootste steden van Nederland waaronder Delft, Leiden en Den Haag. Maar ook de grootste havens van Europa in Rotterdam.

Tussen als dit stadsaanzicht biedt de provincie een groot aantal stranden en andere natuurgebieden waaronder de unieke Biesbosch. In Zuid-Holland kun je een groot scala aan Games spelen, vanzelfsprekend bieden alle grote steden een mooi decor voor onze CityGames. Maar wat te denken van een bijzondere Rally of BikeGame door het Westland?

 

 

Waarom in Zuid-Holland?

  • Via onze Games leer je Zuid-Holland interactief kennen
  • Speel in de mooiste gebieden van heel Nederland
  • Test je kennis met lokale opdrachten

Waarom onze Game hiervoor gebruiken?

  • Interactief
  • op maat gemaakt
  • Voor grote- en kleine groepen
  • Overal in Zuid-Holland te spelen

Offerte aanvragen

Martijn Huisman Operationeel & Licentie Manager 020-7994877 06-24485300 martijn@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen

Idee: EscapeGame in Rotterdam

Rotterdam is een ongelofelijk diverse stad om een EscapeGame te spelen. Oude geschiedenis gaat hier hand in hand  met nieuwe architectuur en gebouwen. In Rotterdam kun je de EscapeGame uitbreiden met allerlei vervoersmiddelen zoals bijvoorbeeld de watertaxi. Wat dacht je van een opdracht bovenop de Euromast met een fantastisch uitzicht over de Maasstad?

Afsluiten doe je uiteraard in een van de fantastische kroegen of restaurant die Rotterdam rijk is bijvoorbeeld op de Witte de Withstraat of Hotel New York.

Lees meer

Idee: BeachGame in Noordwijk aan Zee

Lekker met je collega’s genieten van een heerlijk zonnetje terwijl je over het strand loopt?  Je strijd met je team tegen de andere te voet of per fiets door het mooie natuurgebied rondom Noordwijk aan Zee.

Uiteraard wordt jullie kennis over de zee op de proef gesteld en kunnen op een van de locaties proberen de beste score neer te zetten met diverse opdrachten.

Na afloop kunnen jullie in een van de beachclubs genieten aan het strand van een heerlijk hapje & drankje.

Lees meer

Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.