Al sinds 2001 organiseren wij Interactieve Games in binnenland en buitenland. Begonnen op de waddeneilanden en in de steden groeide het concept uit tot hedendaagse concept met meer dan 10 verschillende concepten.

Wij zijn een groot voorstander van live events waarbij teams elkaar versterken. Helaas is dit volgens de RIVM richtlijnen op dit moment niet mogelijk.  Wanneer het weer toegestaan is en verantwoord is om deze activiteiten te ondernemen zijn wij weer in staat om deze events te gaan opstarten.

We hebben ons extra gericht op events gericht op thuiswerken, teams en bedrijven die op dit moment “gescheiden” van elkaar werken maar toch wat qua teambuilding willen opzetten.

 

We hebben hier een viertal uiteenlopende games ontwikkeld, voor verschillende doeleinden. Het opzetten van deze games binnen je bedrijf is heel eenvoudig, de deelnemers moeten beschikken over een smartphone, laptop of pc met internetverbinding en that’s it! Met behulp van een videocall presenteren we aan alle deelnemers het spel en daarna begint de fun. Na afloop komt iedereen samen voor een virtuele prijsuitreiking en een virtuele toast.

 

 

Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.