Games in Zeeland

De Provincie van Blof & Neeltje Jans

Zeeland is de provincie met de minste inwoners per provincie van Nederland. Echter wordt deze provincie in het hoogseizoen overspoelt met toeristen. Logisch natuurlijk, met bijna 500 km aan kustlijn en vele mooie stranden en badplaatsen. daarnaast is Zeeland al jaren de provincie met de meeste zonuren per jaar.

Naast een ideale vakantiebestemming biedt Zeeland enorm veel mogelijkheden op het gebied van Interactieve Games. Speel 1 van onze stadsactiviteiten in de mooie Zeeuwse Steden of trek erop uit op de fiets.

 

 

Waarom een bedrijfsuitje in Zeeland?

  • Via onze Games leer je Zeeland interactief kennen
  • Programma's op het water of in de stad
  • Test je kennis met lokale opdrachten

Waarom onze Game hiervoor gebruiken?

  • Interactief
  • Op maat gemaakt
  • Voor grote- en kleine groepen

Offerte aanvragen

Martijn Huisman Sales Manager 020-7994877 06-24485300 martijn@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen

Idee: CityGame in Middelburg

Er is ontzettend veel te ontdekken. Iedereen kent Amsterdam als stad van de grachtenboten, musea en bekende wijken als de Jordaan en de Wallen. Maar wist u ook dat Amsterdam de naam is van het meest afgelegen eiland op onze aardbol en dat onze hoofdstad bestaat uit meer dan 90 eilanden die met 1539 bruggen aan elkaar verbonden zijn? Dit zijn vragen die bijvoorbeeld bij één van onze populairste games, de Citygame, er voor zorgen dat u de stad op een hele andere manier gaat bekijken.

Lees meer

Idee: SloepenGame op het Veerse Meer

Lekker met je collega’s genieten van een heerlijk zonnetje terwijl je zelfstandig over de Loosdrechtse plassen cruist in een luxe sloep? Je strijd met je team tegen de andere sloepen die op de Plassen aan het varen zijn.

Uiteraard wordt jullie nautische kennis op de proef gesteld en kunnen op een van de onbewoonde eilanden proberen de beste score neer te zetten met diverse opdrachten.

Na afloop kunnen jullie in de jachthaven genieten aan het water van een heerlijk hapje & drankje.

Lees meer

map