Games in Noord-Holland

van de Hoofdstad van Nederland tot de polders

 

Noord Holland is een van de meest veelzijdige provincies die Nederland rijk is. Het is de enigste provincie met 2 hoofdsteden, Haarlem als hoofdstad van Noord-Holland & Amsterdam, de hoofdstad van Nederland.

Naast een rijke geschiedenis in de steden bied Noord-Holland een ruime diversiteit aan mogelijkheden om onze Interactieve spellen te spelen. Naast de City en Escapegames in de steden biedt Noord-Holland voldoende mogelijkheden voor een leuke BikeGame, SloepenGame maar ook de BeachGame & WaddenGame op Texel behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, wil je een rijke geschiedenis combineren met authentieke steden of andere typisch Nederlandse gebieden? Ga op zoek naar een passende Game in Noord-Holland.

Waarom in Noord-Holland?

  • Via onze Games leer je Noord-Holland interactief kennen
  • Speel in de mooiste gebieden van heel Nederland
  • Test je kennis met lokale opdrachten

Waarom onze Game hiervoor gebruiken?

  • Interactief
  • op maat gemaakt
  • Voor grote- en kleine groepen
  • Overal in Noord-Holland te spelen

Offerte aanvragen

Martijn Huisman Sales Manager 020-7994877 06-24485300 martijn@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen

Idee: CityGame in Amsterdam

Er is ontzettend veel te ontdekken. Iedereen kent Amsterdam als stad van de grachtenboten, musea en bekende wijken als de Jordaan en de Wallen. Maar wist u ook dat Amsterdam de naam is van het meest afgelegen eiland op onze aardbol en dat onze hoofdstad bestaat uit meer dan 90 eilanden die met 1539 bruggen aan elkaar verbonden zijn? Dit zijn vragen die bijvoorbeeld bij één van onze populairste games, de Citygame, er voor zorgen dat u de stad op een hele andere manier gaat bekijken.

Lees meer

Idee: SloepenGame in Loosdrecht

Lekker met je collega’s genieten van een heerlijk zonnetje terwijl je zelfstandig over de Loosdrechtse plassen cruist in een luxe sloep? Je strijd met je team tegen de andere sloepen die op de Plassen aan het varen zijn.

Uiteraard wordt jullie nautische kennis op de proef gesteld en kunnen op een van de onbewoonde eilanden proberen de beste score neer te zetten met diverse opdrachten.

Na afloop kunnen jullie in de jachthaven genieten aan het water van een heerlijk hapje & drankje.

Lees meer

map