Amsterdam

Onze hoofdstad

 

Wanneer u op zoek bent naar bedrijfsuitjes in Amsterdam wilt u niet zomaar een bedrijfsuitje. Amsterdam is de stad van levendigheid, van avontuur, van spanning. De grootsheid van de stad, de aantrekkingskracht die het op toeristen heeft; Amsterdam is bijzonder, en daar hoort een bijzonder bedrijfsuitje bij. U wil niet een bedrijfsuitje dat overal te doen is. Het is veel leuker om te spelen met Amsterdam. Om Amsterdam te ontdekken, terwijl u ook nog uitgedaagd wordt en aan het strijden bent tegen een ander team.

Er is ontzettend veel te ontdekken. Iedereen kent Amsterdam als stad van de grachtenboten, musea en bekende wijken als de Jordaan en de Wallen. Maar wist u ook dat Amsterdam de naam is van het meest afgelegen eiland op onze aardbol en dat onze hoofdstad bestaat uit meer dan 90 eilanden die met 1539 bruggen aan elkaar verbonden zijn? Dit zijn vragen die bijvoorbeeld bij één van onze populairste games, de CityGame, er voor zorgen dat u de stad op een hele andere manier gaat bekijken.

 

Persoonlijke, interactieve bedrijfsuitjes

Doordat het mogelijk is zelf vragen en opdrachten aan te leveren kunt u de Game zo persoonlijk maken als u zelf wilt:

Leer uw collega’s beter kennen..

.. Wie is de oudste van het team, en wie ontmoette zij op het tennisveld? Eenvoudige vragen die voor de deelnemers extra punten opleveren en uw collega’s voldoende gespreksstof leveren voor een paar uur Gameplezier.

Presenteer uw product in een origineel jasje..

.. In hoeveel seconden van 0 tot 100 km/h, of welk cijfer kreeg ons huismerk in de onafhankelijke test? Laat uw relaties op een ludieke wijze kennismaken met uw producten.

De betrokkenheid in het team vergroten..

.. Verzin een nieuwe slogan voor ons bedrijf, of bepaal wat voor u de belangrijkste doelstelling is voor komend jaar? Verzamel de antwoorden en kom er op een later moment op terug. Natuurlijk worden de beste antwoorden meteen beloond met punten!

Of gewoon gezelligheid..

.. Maak een teamfoto waarop het lijkt alsof jullie op de Bahama’s zijn, of stem welke collega de mooiste outfit aan heeft! Na afloop van de Game worden alle zelf aangeleverde vragen en de gegeven antwoorden voor u verzameld op een speciaal daarvoor ingerichte website.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden in Amsterdam

Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.