De mogelijkheden in 2021

Al sinds 2001 organiseren wij Interactieve Games in binnenland en buitenland. Ooit begonnen op de waddeneilanden. Later in de steden groeide het concept uit tot hedendaagse concept met meer dan 15 verschillende concepten.

Wij zijn een groot voorstander van live events waarbij teams elkaar versterken. Helaas is dit volgens de RIVM richtlijnen op dit moment niet mogelijk.  Wanneer het weer toegestaan is en verantwoord is om deze activiteiten te ondernemen zijn wij weer in staat om deze events te gaan opstarten.

We hebben ons extra gericht op events gericht op thuiswerken, teams en bedrijven die op dit moment “gescheiden” van elkaar werken maar toch wat qua teambuilding willen opzetten.

We hebben hier een aantal uiteenlopende games ontwikkeld, voor verschillende doeleinden. Het opzetten van deze games binnen je bedrijf is heel eenvoudig, de deelnemers moeten beschikken over een smartphone, laptop of pc met internetverbinding en that’s it! Met behulp van een videocall presenteren we aan alle deelnemers het spel en daarna begint de fun. Na afloop komt iedereen samen voor een virtuele prijsuitreiking en een virtuele toast.

Alle Online Games

  • Iedereen kan het spelen met een eigen Smartphone (IOS & Android)
  • Communiceer en verzamelde juiste informatie opzoek naar de oplossingen
  • Uitermate geschikte voor thuiswerkers & op kantoor
  • De score van alle teams is online te volgen
  • Extra punten verdienen door het maken van leuke foto's en video's
  • Blijf in deze tijden op een andere manier in contact met je collega's
Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.

Heb je een vraag over deze case?

Chiel Wiethoff Sales & Event Manager 020-7994879 06-17902366 chiel@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen