PubQuizGame

Wil jij snel en eenvoudig je IQ testen? Speel dan de leukste interactieve PubQuiz. Uitgerust met een iPad ga je de strijd aan tegen de andere teams. Wie komt er het slimste uit de test?

De Pubquiz is een interactieve strijd tussen de teams. Samen met je teamleden proberen je de meeste punten te scoren in diverse thema’s. Welke persoon uit jouw team is de filmkenner? Wie herkend de legendarische sportmomenten en wie kan er het logisch nadenken in het heetst van de strijd?

Onze quizmaster heet jullie welkom op een locatie naar keuze en zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijke avond hebben! Tevens reikt deze quizmaster aan het einde van de Game de medailles uit aan het winnende team!

Hoe werkt deze game?

  • Alle teams worden uitgerust met een iPad.
  • Test eenvoudig en snel je IQ.
  • Op elke gewenste locatie te spelen.

Waarom de PubQuizGame?

  • Interactief
  • Op maat gemaakt
  • Speel in je favoriete kroeg

Geen programma is hetzelfde..

Met uw wensen en met onze kennis van de mogelijkheden van de PubQuizGame, gaan wij er alles aan doen om een goed gevuld programma samen te stellen dat aan uw verwachtingen voldoet. Waar nodig kunnen wij u ook in contact brengen met een locatie waar u de Game kunt starten en/of kunt afsluiten met een barbecue of diner.

Duur van de Game – Omdat geen evenement hetzelfde is passen wij de tijdsduur van de Game aan aan uw programma. Wij adviseren een minimale Gametijd van 1,5 uur.

Aantal deelnemers – 20-2.000 deelnemers
De Game is bij uitstek geschikt voor grote groepen. Door de location based techniek en het gebruik van moderne communicatiemiddelen, kan GameControl altijd zien waar de teams zich bevinden.

Locatie – De PubquizGame kan overal gespeeld worden in binnen & buitenland. Staat uw gewenste locatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering – GameEvents doet graag een voorstel voor de invulling van de catering van uw evenement. Zelf al een leuke locatie gevonden of starten vanaf uw eigen locatie? Dat is natuurlijk ook geen probleem.

Voorbeeld avondprogramma:

19.00 uur – Ontvangst deelnemers op locatie
19.15 uur – Uitleg Game
19.30 uur – Start Game, aangestuurd door de Quizmaster gaan jullie door alle thema’s van de PubQuiz
21.00 uur – Prijsuitreiking, voor het winnende team is er natuurlijk een gouden plak voor het winnende team

Praktische informatie

Prijs: Vanaf €24,50 per persoon
Deelnemers: 20 - 1500
Duur: 60-120 min. (dagdeelprogramma)
Talen: Nederlands en Engels (andere taal op aanvraag)

Offerte aanvragen

Martijn Huisman Sales Manager 020-7994877 06-24485300 martijn@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen
Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van Game Events.