PubQuizGame

Wil jij snel en eenvoudig je IQ testen? Speel dan onze PubQuiz. Uitgerust met een iPad ga je de strijd aan tegen de andere teams. Wie komt er het slimste uit de test?

De Pubquiz is een interactieve strijd tussen de teams. Samen met je teamleden proberen je de meeste punten te scoren in diverse thema’s. Welke persoon uit jouw team is de filmkenner? Wie herkend de legendarische sportmomenten en wie kan er het logisch nadenken in het heetst van de strijd?

Onze quizmaster heet jullie welkom op een locatie naar keuze en zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijke avond hebben! Tevens reikt deze quizmaster aan het einde van de Game de medailles uit aan het winnende team!

Meer over de PubQuizGame

GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve Evenementen. De Game zeer geschikt als Bedrijfsuitje, Teamuitje, Teambuilding, Relatie evenement of productintroductie. Het bewezen succesvolle concept van GameEvents kan op steeds meer terreinen gespeeld worden. Na de OutdoorGame en de CityGame zijn in de loop van de jaren steeds meer labels ontstaan.

Al 15 jaar organiseren w” de Game voor onze klanten. Dit doen we met passie. Wij streven ernaar om elk bedrijfsuitjes, teamuitje of relatie evenementen tot een groot succes te maken.

Praktische informatie

Prijs: vanaf 19,50 euro p.p.
Deelnemers: 10 - 100
Duur: 60-120 min. (dagdeelprogramma)
Talen: Nederlands en Engels (andere taal op aanvraag)

Offerte aanvragen

Martijn Huisman Sales Manager 020-7994877 06-24485300 martijn@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen

Hier kun je spelen

Hier kun je spelen

Amsterdam

Vraag een offerte aan voor de PubQuizGame in Amsterdam

Hoe werkt deze game?

  • Alle teams worden uitgerust met een iPad.
  • Test eenvoudig en snel je IQ.
  • Op elke gewenste locatie te spelen.

Waarom de PubQuizGame?

  • Interactief
  • Op maat gemaakt
Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van Game Events.