Piraten Baai!

Terwijl je je een weg baant door een interactieve schatkaart, zullen jij en je team een ​​reeks uitdagingen ontgrendelen waarmee je punten en virtuele items kunt verdienen die je tijdens je avontuur kunt gebruiken! Voor elke taak die je tegenkomt, moet je zoeken en creatief worden om het volgende deel van je kaart te laten verschijnen.

Avast, het is een jacht op ‘X markeert de plek’ en nauwkeurigheid wordt hier goed beloond! Hoe meer punten je verdient, hoe meer locaties je ontgrendelt en hoe meer virtuele items je verzamelt. Maar zoals elke goede piraat weet, is tijd kostbaar, dus maak je niet druk en bewaar je virtuele items veilig. Je weet nooit wanneer je ze misschien moet gebruiken (of inwisselen) voor een paar bonustaken!

Jij en je mede-zeerovers moeten samenwerken om zoveel mogelijk punten te scoren om over de kaart te bewegen en de schat te vinden. Het is alle hens aan dek, want bonuspunten worden toegekend aan elk team dat de rijkdommen van Piraten Baai bereikt! Het winnende team is degene die de schat met de meeste punten bereikt, of degene die het verst over de kaart komt!

Virtuele schatkaart NIEUWE speurtochtfuncties Boeiende foto's, video's, puzzels en aanwijzingen CO2-neutrale activiteit

Hoe werkt het?

Je speelt deze game in teams van circa 4-5 personen, via onze app op een smartphone. Daarnaast verzorgen wij een teammeeting waarin jullie online kunnen overleggen en daarna uiteraard kunnen proosten op een goede afloop.

 

Wat heb je nodig om dit te spelen?

  • Mobiele telefoon per deelnemer
  • Laptop of computer voor een videocall
  • De aller aller beste Piraten outfit die er is!

Praktische informatie

Prijs: vanaf € 17,50 p.p. + € 250 opstart/remote support via videobellen door een spelleider
Deelnemers: 10 - 1.000
Duur: 120 minuten
Talen: Nederlands en Engels

Offerte aanvragen

  • kies hier het event waar je meer info over wilt
  • Vul hier bij een live Game de gewenste locatie of stad in, indien deze bekend is
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Even weer samen met mijn collega’s iets gezelligs doen. De online TeamQuiz was top! Biertje erbij en strijden in team tegen elkaar! Het leek net of we weer even in de kroeg met elkaar stonden. Volgende maand weer! Annemiek

Nogmaals dank voor de Team Quiz van vandaag. Leuk opgezet met leuke vragen. Mijn afdeling vond het leuk! En ik ook! Kees

Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.