Murder on the Train!

Houd je tickets en passen klaar voor een snelle reis terug naar de roerige jaren ’20 om een ​​moordzaak op te lossen die in beweging is! Het is aan jou om de moordenaar te vangen en deze gruwelijke misdaad op te lossen voordat de trein zijn eindbestemming bereikt…

Je bent terug in de tijd gereisd naar de jaren 1920 en er is een lange treinreis aan de gang door heel Europa van Parijs naar Constantinopel, die stopt voor het instappen van passagiers in Wenen, Boedapest en Belgrado. Er komen berichten binnen dat ergens tussen Boedapest en Belgrado een vreselijke misdaad is gepleegd in de nacht en het lichaam van een rijke vastgoedmagnaat is ontdekt in een van de rijtuigen.

Wat zou het motief kunnen zijn? Hebzucht? Wraak? Inlichtingen geven aan dat de dader nog ergens in de trein voortvluchtig is, maar er zijn rechercheurs aan boord nodig voor een gedegen onderzoek.

Aan boord van de trein in Belgrado moeten jij en je team samenwerken met de hulp van de treinwacht om de wagons te verkennen, de getuigenverklaringen te onderzoeken en bewijsmateriaal te zoeken om te achterhalen wat er die noodlottige nacht is gebeurd.

Dit is een tijd gevoelige zaak en het is absoluut noodzakelijk dat de moordenaar wordt gepakt voordat de trein zijn eindhalte bereikt. Zal het het einde van de lijn zijn voor de moordenaar of zullen ze erin slagen hun sporen uit te wissen en te ontsnappen in Constantinopel?

Het winnende team zijn de rechercheurs die de moordenaar vinden EN de meeste punten scoren. Als de zaak niet wordt opgelost, is de winnaar het team met de meeste punten!

Mysterie oplossen Augmented reality-uitdagingen Interactieve aanwijzingen en getuigenverklaringen CO2-neutrale activiteit

Hoe werkt het?

Je speelt deze game in teams van circa 4-5 personen, via onze app op een smartphone. Daarnaast verzorgen wij een teammeeting waarin jullie online kunnen overleggen en daarna uiteraard kunnen proosten op een goede afloop.

Wat heb je nodig om dit te spelen?

  • Mobiele telefoon per deelnemer
  • Laptop of computer voor een videocall
  • De aller aller beste Reis outfit die er is!
  • Alleen Engelstalig beschikbaar

Praktische informatie

Prijs: vanaf € 12,50 p.p. + € 250 opstart/remote support via videobellen door een spelleider
Deelnemers: 10 - 1.000
Duur: 90 minuten
Talen: Nederlands

Offerte aanvragen

  • kies hier het event waar je meer info over wilt
  • Vul hier bij een live Game de gewenste locatie of stad in, indien deze bekend is
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Even weer samen met mijn collega’s iets gezelligs doen. De online TeamQuiz was top! Biertje erbij en strijden in team tegen elkaar! Het leek net of we weer even in de kroeg met elkaar stonden. Volgende maand weer! Annemiek

Nogmaals dank voor de Team Quiz van vandaag. Leuk opgezet met leuke vragen. Mijn afdeling vond het leuk! En ik ook! Kees

Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.