Manor House Murder

Er is een moordonderzoek gestart, nadat het lichaam van de internationaal bekende advocaat Laura Norder gisteravond werd gevonden op het landhuis van Cadaver.

De eerste rapporten suggereren dat Miss Norder op het landhuis was voor een schoolreünie, met andere feestgangers waarvan werd gedacht dat ze een bekende vastgoedmagnaat en een professionele atleet waren.

Er is in dit geval een echt gevoel van urgentie om verdachten uit te sluiten en de moordenaar te pakken.

Hoe werkt het?

Jij en je team zijn binnengebracht om de moord in Cadaver Manor te onderzoeken. In deze teambuilding activiteit werken deelnemers samen om belangrijk bewijsmateriaal, zoals getuigenverklaringen en verdachte interviews, te ontsluiten en te onderzoeken, met behulp van augmented reality en beeldherkenningstechnologie. Terwijl je de plaats delict verkent via een interactieve kaart, voltooi je taken en uitdagingen die je zullen helpen bewijs te verzamelen en te helpen bij je onderzoek.

Tijdens dit meeslepende, tablet-gebaseerde moordmysterie worden punten toegekend voor het succesvol voltooien van observatievragen en trivia-vragen, evenals leuke foto- en videotaken… allemaal terwijl het wapen, de moordenaar en het motief worden geïdentificeerd.

 

schermafbeeldingen Manor House Murder
speelschermen van het interactieve spel Manor House Murder

 

Offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Praktische informatie

Prijs: vanaf € 12,50- p.p. + € 250 opstart/remote support via videobellen door een spelleider
Deelnemers: 10 - 1.000
Duur: +/- 1 1/2 uur - Naar wens aanpasbaar
Talen: Nederlands, Engels
Even weer samen met mijn collega’s iets gezelligs doen. De online TeamQuiz was top! Biertje erbij en strijden in team tegen elkaar! Het leek net of we weer even in de kroeg met elkaar stonden. Volgende maand weer! Annemiek

Nogmaals dank voor de Team Quiz van vandaag. Leuk opgezet met leuke vragen. Mijn afdeling vond het leuk! En ik ook! Kees

Offerte aanvragen

Martijn Huisman Sales Manager 020-7994877 06-24485300 martijn@gameevents.nl Op maat offerte aanvragen
Onze klanten die al eerder kennis hebben gemaakt met de unieke games en service van GameEvents.