of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

De Game

Verdeeld in teams gaat u de strijd met uw collega's aan!

De Game is het leukste, verrassendste en meest uitdagende bedrijfsevenement van Nederland en België. Verdeeld over teams van 4-8 personen loopt, fiets of vaart u uw eigen route door de omgeving en gaat u op jacht naar informatie om de vragen en opdrachten op te lossen.

Aangestuurd door GameControl vindt de aftrap plaats door middel van een bericht van GameControl. Ieder team ontvangt een coördinaat dat met behulp van het GPS gevonden kan worden.

Pas als een team zich op de juiste locatie bevindt kan de vraag of opdracht via de app geactiveerd worden. GameControl daagt de teams uit met kennisvragen, rekenvragen, zoekopdrachten en logische raadsels. Hoe sneller het juiste antwoord gegeven wordt, hoe meer punten het team verdient.

Als het antwoord is verstuurd en de eventueel gescoorde punten zijn bijgeschreven ontvangt het team een nieuwe locatie en vervolgen de deelnemers hun route.

De coördinaten liggen verspreid door de hele omgeving. Alleen GameControl weet waar de teams zich bevinden en wat de deelnemers te wachten staat.

De spanning in de strijd is constant aanwezig omdat de deelnemers op het realtime scorebord op de tablet constant zicht hebben op de meest actuele score.

Onderweg van coördinaat naar coördinaat bestookt GameControl de teams met bonusvragen, teamopdrachten en foto-opdrachten. Alle foto’s die tijdens de Game gemaakt worden verzameld Gamecontrol op een speciaal voor u ingerichte website.

De Game is geschikt voor iedereen! Door de combinatie van wandelen/varen of fietsen, vragen en opdrachten en de interactieve communicatiemiddelen kan iedereen actief deelnemen aan de CityGame. Het spel is ook geschikt voor minder valide deelnemers.


Bedrijfsuitje, Productintroductie, Relatie-Evenement?

De Game zijn de opdrachten op maat te maken. Dit maakt dat de Game erg geschikt is voor bedrijfsuitjes, productintroducties, relatie-evenementen of als afsluiting van vergaderdagen. Heeft u bijvoorbeeld een onderwerp van een meeting die u graag terug wilt laten komen of een leuk nieuwsfeitje over uw bedrijf? Wij laten het graag terugkomen in de Game.


Programma

Geen programma is hetzelfde..

Met uw wensen en met onze kennis van de mogelijkheden van de Game, gaan wij er alles aan doen om een goed gevuld programma samen te stellen dat aan uw verwachtingen voldoet. Waar nodig kunnen wij u ook in contact brengen met een locatie waar u de Game kunt starten en/of kunt afsluiten met een barbecue of diner.

Duur van de Game - Omdat geen evenement hetzelfde is passen wij de tijdsduur van de Game aan aan uw programma. Wij adviseren een minimale Gametijd van 1,5 uur.

Aantal deelnemers - 20-900 deelnemers
De Game is bij uitstek geschik voor grote groepen. Door de location based techniek en het gebruik van moderne communicatiemiddelen, kan GameControl altijd zien waar de teams zich bevinden.

Locatie - De Game kan worden gespeeld op meer dan 80 locaties in Nederland en België. Staat uw gewenste locatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering - GameEvents doet graag een voorstel voor de invulling van de catering van uw evenement. Zelf al een leuke locatie gevonden of starten vanaf uw eigen locatie? Dat is natuurlijk ook geen probleem.

Voorbeeld middagprogramma:
13.00 uur - Ontvangst deelnemersop locatie, met koffie/thee en iets lekkers
13.30 uur - Uitleg Game
14.00 uur - Start Game, ieder team volgt zijn eigen route, gestuurd door GPS en Samsung tablet
17.00 uur - Einde Game, de teams komen terug naar de startlocatie voor een borrel
17.45 uur - Prijsuitreiking, voor het winnende team is er natuurlijk een gouden plak
18.00 uur - Afsluitende barbecue

Voorbeeld dagpramma
10.00 uur - Ontvangst deelnemers op locatie, met koffie/thee en iets lekkers
10.30 uur - Uitleg Game
11.00 uur - Start Game, ieder team volgt zijn eigen route, gestuurd door GPS en Samsung tablet
13.00 uur - Gezamenlijke lunch
13.45 uur - Tweede deel Game, de teams hervatten hun routes
16.00 uur - Einde Game, de teams komen terug naar de startlocatie voor een borrel
17.00 uur - Prijsuitreiking, voor het winnende team is er natuurlijk een gouden plak
17.30 uur - Afsluitende barbecue


Zelf vragen aanleveren

Doordat het mogelijk is zelf vragen en opdrachten aan te leveren kunt u de Game zo persoonlijk maken als u zelf wilt;

Leer uw collega's beter kennen...
...Wie is de oudste van het team, en wie ontmoette zijn vrouw op het tennisveld? Eenvoudige vragen die voor de deelnemers extra punten opleveren en uw collega's voldoende gesprekstof leveren voor een paar uur Gameplezier.

Presenteer uw product in een orgineel jasje...
...In hoeveel seconden van 0 tot 100 km/h, of welk cijfer kreeg ons huismerk in de onafhankelijk test? Laat uw relaties op een ludieke wijze kennismaken met uw producten.

De betrokkenheid in het team vergroten...
...Verzin een nieuwe slogan voor ons bedrijf of, wat is voor jou de belangrijkste doelstelling voor komend jaar? Verzamel de antwoorden en kom er op een later moment op terug. Natuurlijk worden de beste antwoorden meteen beloond met punten!

Of gewoon gezelligheid...
...Maak een teamfoto waarop het lijkt dat jullie op de Bahama's zijn of welke collega is het knapst!

Na afloop van de Game worden alle zelf aangeleverde vragen, en de gegeven antwoorden voor u verzameld op een speciaal daarvoor ingerichte website.