of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

OutdoorGame

De OutdoorGame is het leukste actieve bedrijfsuitje. Samen met uw team volgt u een eigen route door het  terrein en strijdt u voor de overwinning. De OutdoorGame staat in het teken van het scoren van zoveel mogelijk punten! Elk team doet dit door het beantwoorden van vragen en het vervullen van opdrachten die ze op hun route tegenkomen.

Ieder team wordt uitgerust met een Samsung Galaxy tablet met digitale camera en 4G mobiel internet en een GPS. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app, kunt u opdrachten lezen, vragen beantwoorden en kunt u de stand real-time in de gaten houden... Vooraf heeft u geen idee van de route die u gaat afleggen.

Pas nadat een opdracht succesvol is afgerond volgt er een nieuwe locatie in beeld die met het GPS gevonden kan worden. Gedurende de OutdoorGame wordt uw team door de spelleiding verrast met bonusopdrachten waar u extra punten mee kunt verdienen. Mits u ze op een ludieke wijze uitvoert!

Spanning is er tot aan de finish!

Klik hieronder voor de video van Discovery Adventure Challenge 2011


U heeft de Adobe Flash Speler nodig.

Download de Adobe Flash Speler.

Mobiel Internet & GPS
De OutdoorGame start op het moment dat de eerste locatie naar ieder team is verstuurd. Ieder team navigeert met de GPS naar zijn eigen, unieke waypoint. Op de waypoints moeten de teams vragen oplossen en opdrachten vervullen.


Afwisselende en uitdagende opdrachten:
De opdrachten die de teams moeten vervullen maken de OutdoorGame afwisselend en uitdagend. Samenwerking, kennis, inzicht, nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om als winnaar uit de bus te komen.


De stand in de Game online bekijken:
U kunt gedurende de hele game in de app de real time score van alle teams bekijken. Met bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn extra punten te verdienen, hierdoor blijft het tot het eind spannend welk team de OutdoorGame gaat winnen!


 Algemene informatie:
- Een OutdoorGame duurt ongeveer 2.5 tot 6 uur en kan worden ingepast in een (mid)dagprogramma.

- In overleg worden alle wensen mbt ontvangst, lunch, borrel en diner in het programma verwerkt.

- Bedrijfsgerelateerde vragen en/of opdrachten worden geïntegreerd in de OutdoorGame. Op deze manier kan je handig zaken terug laten komen die binnen jullie bedrijf aan de orde zijn.

- Op de website komen alle foto’s te staan die tijdens de OutdoorGame door de teams gemaakt zijn.


Referenties

Onderstaande bedrijven gingen u voor:

logo_kpn_outdoorgame_bedrijfsuitje logo_philips_outdoorgame_teambuilding logo_duinwaterbedrijf-zuid-holland_outdoorgame_productpresentatie logo_sony_outdoorgame_kotterbos logo_brunel_outdoorgame logo_deloitte_outdoorgame_coo  

In deze 14 jaar hebben we een uitgebreid netwerk van enthousiaste klanten opgebouwd. Kijk in het Game overzicht naar een overzicht van onze recente klanten.