of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

Bedrijfsuitje in de stad, de CityGame

De CityGame is een interactieve ontdekking van de stad met een competitie-element, verrassend en uniek! U gaat met uw collega's op een wel heel originele wijze een gezonde strijd met elkaar aan in de mooie binnensteden die Nederland en België rijk zijn. De game is overigens niet gebonden aan een vaste locatie en kan overal in Nederland, maar ook in het buitenland, gespeeld worden.

Ook als vergaderbreak, teambuilddag, ManagementGame of relatie-evenement is deze game uitermate geschikt. Heeft u een thema verbonden aan uw meeting of congres? Wij kunnen het thema laten terugkomen in de game. Wij laten het niet zitten bij alleen organiseren, wij denken actief mee met onze klanten om het beste uit het evenement te halen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij de wensen van de klant vertalen naar een geslaagd evenement.

 

Hoe werkt de game?

Gewapend met Samsung Galaxy tablet en GPS gaat ieder team een unieke route afleggen, snelheid en efficiëntie zijn hierbij van belang. De teams gaan proberen zoveel mogelijk waypoints te bereiken binnen de GameTijd. Eenmaal op een waypoint aangekomen kan het team een vraag of opdracht activeren in de speciaal voor de Game ontwikkelde app. Zodra de vraag is geactiveerd gaat de teller lopen, hoe sneller een team de vraag beantwoord of de opdracht uitvoert des te meer de punten ze krijgen. Zodra een team de vraag heeft beantwoord ontvangen ze gelijk een bericht met het aantal punten dat ze hebben gescoord. Tevens ontvangen ze het nieuwe waypoint.

Het competitiegevoel onder de deelnemers wordt versterkt door de realtime online stand, zo kunnen de teams zien wie ze nog moeten verslaan om met de winst aan de haal te gaan.

Samenwerking is dus cruciaal!

 

De CityGame staat garant voor beleving, spanning en de absolute wil om te winnen! Bekijk hieronder de Promofilm.

 


Mobiel Internet & GPS
De CityGame start op het moment dat de eerste locatie naar ieder team is verstuurd. Ieder team navigeert met de GPS naar zijn eigen, unieke waypoint. Op de waypoints moeten de teams vragen oplossen en opdrachten vervullen.


Afwisselende en uitdagende opdrachten:
De opdrachten die de teams moeten vervullen maken de CityGame afwisselend en uitdagend en op elk kennisgebied. Elk teamlid kan zo haar/zijn bijdrage leveren aan de felbegeerde overwinning.


Real time scorebord online bekijken:
U kunt gedurende de hele game in de app de real time score van alle teams bekijken. Met bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn extra punten te verdienen, hierdoor blijft het tot het eind spannend welk team de OutdoorGame gaat winnen!


Klantgerelateerde website en foto's
Tijdens de strijd maken de teams foto's met de tablet. Na de CityGame worden alle foto's die genomen zijn op een klantgerelateerde website geplaatst. Zo kan men nog weken daarna nagenieten van de CityGame!


 Algemene informatie:
- Een CityGame duurt ongeveer 2.5 tot 6 uur en kan worden ingepast in een (mid)dagprogramma.

- In overleg worden alle wensen mbt ontvangst, lunch, borrel en diner in het programma verwerkt.

- Bedrijfsgerelateerde vragen en/of opdrachten worden geïntegreerd in de CityGame. Op deze manier kan je handig zaken terug laten komen die binnen jullie bedrijf aan de orde zijn.


Referenties

Onderstaande bedrijven gingen u voor:

logo_boekel-de-neree_citygame_amsterdamlogo_bouwfonds_citygame_amsterdamlogo_kamer-van-koophandel-citygame_utrechtlogo_rabobank_citygame_utrechtlogo_sara-lee_citygame-amsterdamlogo_bedrijfsuitje_tom-tom_citygame_amsterdamlogo_unilever_citygame_rotterdamlogo_hp_citygame_amsterdam

In deze 10 jaar hebben we een uitgebreid netwerk van enthousiaste klanten opgebouwd. Kijk in het Game overzicht naar een overzicht van onze recente klanten.