of
Toon resultaten
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
navigatiepijltje
PWC
Amsterdam
navigatiepijltje
Rijnlands Lyceum
Kagerplassen
Meer recente games
Middelburg

CityGame Middelburg

Klik hier voor meer informatie over de CityGame Middelburg


Nijmegen

CityGame Nijmegen

Klik hier voor meer informatie over de CityGame Nijmegen


Oostende

CityGame Oostende

Oostende, stad aan zee. Dit is het motto waarmee Oostende al jaren succesvol mee paradeert. Oostende is een havenstad met een rijke geschiedenis, die veel verder gaat dan een badplaats alleen. In combinatie met een interactieve CityGame is Oostende de ideale plaats voor een onvergetelijke dag met jou en je team.


Parijs

CityGame Parijs

De stad der liefde, van de Eifeltoren, de Seine, het Louvre, de Sorbonne, Nôtre Dame en vele vele andere historische pracht. Maar het is vooral een zeer populaire incentive stad bij de Nederlandse bedrijven. In Parijs spelen we de CityGame. Eventueel in combinatie met het gebruik van metro of taxi. De CityGame passeert, bij voldoende tijd, bijna alle highlights van deze Franse hoofdstad.


Rome

CityGame Rome

Het centrum van Italië zoals het dat al eeuwen is, maar tevens het centrum van de katholieke wereld, met de paus binnen haar grenzen in een weliswaar zelfstandig Vaticaan. Als het centrum van het Romeinse rijk heeft Rome vele cultureel waardevolle overblijfselen op een klein gebied. Denk aan het Colloseum en het Romano Forum. Maar de stad staat ook bol van de Italiaanse mentaliteit. Een gezellig, trots en druk volkje. Geniet tijdens deze CityGame van de aangename temperatuur in één de oudste steden van Europa.


Vlissingen

CityGame Vlissingen

Klik hier voor meer informatie over de CityGame Vlissingen


Zwolle

CityGame Zwolle

Klik hier voor meer informatie over de CityGame Zwolle


Coo

OutdoorGame Coo

“De Ardennen…. zijn dichterbij dan u denkt. Op minder dan een uur  rijden vanaf Maastricht treft u het prachtige Ardense landschap aan. De OutdoorGame speelt zich af rondom het gezellige plaatsje Coo, bekend van de watervallen. Uiteraard mag de combinatie met afwisselende Outdoor-  en teambuilding-activiteiten niet ontbreken. Proef en beleef de gezellige sfeer van de Ardennen en laat u verrassen door de mogelijkheden!”


Loosdrechtse Bos

OutdoorGame Loosdrechtse Bos


Kagerplassen

SailGame Kagerplassen

Zeilen in de randstad met het bedrijf? Ja, het is mogelijk op de Kagerplassen. De Kagerplassen lenen zich perfect voor de SailGame. Al zeilend tussen de koeien, molens op zoek naar de volgende locatie. Een kwestie van goed samenwerken.

Lees meer over het bedrijfsuitje op de Kagerplassen.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7