of
Toon resultaten
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
navigatiepijltje
PWC
Amsterdam
navigatiepijltje
Rijnlands Lyceum
Kagerplassen
Meer recente games
Dordrecht

CityGame Dordrecht

Weet je waarom de inwoners van Dordrecht Schapekoppen worden genoemd? En wat betekent de uitdrukking: Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt? Speel de CityGame Dordrecht met, en tegen je collega's en leer de stad op een nieuwe manier kennen!


Gent

CityGame Gent

Gent is een altijd levende, verrassende, bruisende en elegante stad met een rijk historisch verleden dat in alle uithoeken van het stadscentrum terug te vinden is. Combineer dit met de spannende CityGame Gent, en je bent vertrokken voor een spannende en leerrijke middag doorheen het hart van Gent.


Gouda

CityGame Gouda

Ons Hollandse Gouda is tot in alle uithoeken van de wereld bekend om de Goudse kaas. Maar wist u dat ook de Goudse kaars een belangrijk exportproduct is? En wist u dat de Goudse binnenstad een beschermd stadsgezicht is? Wandelen is de ideale manier om alle schatten in de binnenstad te ontdekken. Speel de CityGame Gouda en ontdek de mooiste plekjes van de stad!


Haarlem

CityGame Haarlem

Wist je dat het centraal station van Haarlem te zien is in de film Oceans Twelve? En wist u dat stadsproduct: Haarlemmerolie tegen alle kwalen helpt? Speel de CityGame Haarlem en test je kennis over de oude Hollandse Schilders, verschillende biermerken en natuurlijk de geweldige binnenstad van Haarlem!


Leiden

CityGame Leiden

Weet je waarom Leiden de Sleutelstad wordt genoemd? En wist je dat er over de hele binnenstad verspreid, 103 gedichten in verschillende talen, op de gevels van huizen en winkels geschilderd zijn? Laat je rondleiden door de middeleeuwse binnenstad van Leiden en ga de strijd met je collega's aan tijdens de CityGame Leiden!


Leuven

CityGame Leuven

Leuven is een prachtige historische stad, waar je je ogen op uitkijkt. Met zijn toeristische topattracties zoals het Groot-Begijnhof en het stadshuis dat mooi versierd is in Gotische stijl, is Leuven het ideale tafereel voor een spannende en meeslepende citygame. Naast een historische stad is Leuven ook een groene stad, wat deze prachtige stad alleen maar ten goede uitkomt. Met zijn prachtige kruidtuin, Sint-Donatuspark en het zoetwaterpark is Leuven een zeer legendarische stad. Dit is dus dé perfecte locatie voor de CityGame Leuven.


Lille-Rijsel

CityGame Lille-Rijsel

Lille, ook wel Rijsel genaamd is een prachtige stad in Noord-Frankrijk, en hiernaast ook het economische hart. Deze stad heeft een belangrijke en historische kern, en telt op dit moment meer dan 1,1 miljoen inwoners. Ook op cultureel vlak mag Lille zeker niet onderdoen. Lille was namelijk in 2004 de culturele hoofdstad van Europa. Met zijn leuke smalle straatjes, mooie winkels, leuke rommelmarkten, authentieke gebouwen en gezellige terrasjes heeft deze stad heeft enorm veel te bieden. Bijgevolg is dit de ideale locatie voor een spannende CityGame


Londen

CityGame Londen

Voor enige euro’s vliegt u al naar deze Engelse metropool. Daar vindt men de Tower of London met z’n beefeaters en de Tower bridge, Big Ben en Buckingham Palace. Deze metropool die gescheiden wordt door de Theems is het toneel van een spannende Citygame. Bij deze CityGame kunnen de teams zich ook met taxi’s of de metro verplaatsen.


Maastricht

CityGame Maastricht

Wist je dat Maastricht als enige stad wordt genoemd in het Wilhelmus? En dat de stad, na Amsterdam, de meeste Rijksmonumenten heeft? Laat je rondleiden door de historische binnenstad van Maastricht en ga de strijd met je collega's aan!


Mechelen

CityGame Mechelen

Mechelen is een Authentieke stad, in de provincie Antwerpen. Deze prachtige stad telt 80000 inwoners, en heeft een historisch erfgoed om u tegen te zeggen. Men is er in geslaagd is om de volkse sfeer door de jaren heen te behouden en zelfs te versterken. Deze stad heeft dankzij zijn prachtige Sint Romboutstoren de blijvende legende van de maneblussers gekregen, een legende die nog steeds leeft bij de inwoners. Combineer de legende met een spannende Citygame, en je bent vertrokken voor een leerrijk en spannend avontuur met je team door de stad Mechelen.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7