of
Toon resultaten
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
navigatiepijltje
PWC
Amsterdam
navigatiepijltje
Rijnlands Lyceum
Kagerplassen
Meer recente games
Doorwerth

OutdoorGame Doorwerth

Het dal van de Seelbeek bij Doorwerth is al bewoond sinds de prehistorie. Latere bewoners, bouwden kasteel Doorwerth vernoemd naar Heerlickheid Dorenweerd. Oud en nieuw komen samen tijdens de interactieve Game is het prachtige bos rondom kasteel Doorwerth. Speel de OutdoorGame Doorwerth met uw collega's!


Heeg

SloepenGame Heeg

Het Heegermeer (of het Hegemer Mar zoals de Friezen zeggen) is, als we de boeken mogen geloven, zo'n 128.000 jaar geleden ontstaan door een gletsjer. Hoe dan ook, dit binnenmeer dat bij de grootste van Europa hoort, is een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje. Speel de SloepenGame Heegermeer en ga de strijd met je collega's aan!


Vlieland

WaddenGame Vlieland

Enig idee waarom het enige dorp van Vlieland; Oost-Vlieland heet? Of wist u dat de eilandbewoners vroeger hun brood verdienden met de Walvisjacht? Stap op de fiets en leer het eiland Vlieland beter kennen tijdens een interactieve strijd met èn tegen uw collega's.

Lees meer >>>


Kijkduin

BeachGame Kijkduin

Met je Team een dag naar het strand als Teamuitje? De BeachGame is het Teamuitje bij uitstek. Teams worden Interactief aangestuurd via de Tablet en navigeren met GPS. Een goede samenwerking is een must om te winnen!

Lees meer >>>


Noordwijk

BeachGame Noordwijk

Een Bedrijfsuitje op het strand? De BeachGame is het bedrijfsuitje bij uitstek. Teams voorzien van een Tablet en GPS gaan de strijd aan op de strand en in duinen. Ee goede samenwerking wordt op de proef gesteld!

Lees meer >>>


Alkmaar

CityGame Alkmaar

Wist u dat de inwoners van Alkmaar de bijnaam kaaskoppen dragen en de stad ooit de hoofdstad van Texel was? Test uw kennis over Alkmaar in een interactieve strijd met uw collega's tijdens de CityGame Alkmaar!


Antwerpen

CityGame Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad die nooit slaapt, met een economische en historische achtergrond waar je van achterover valt. Antwerpen bezit een zeer rijk cultureel erfgoed, wat door de jaren heen zeer goed bewaard is. Dit merk je aan de mooie authentieke gebouwen, het roerend erfgoed en de vriendelijke inwoners.


Brugge

CityGame Brugge

Ooit was Brugge een rijke middeleeuwse handelsstad, vandaag behoort Brugge tot een van de mooiste steden van Europa. Hiermee heeft deze een welverdiende plaats gekregen in de lijst met het werelderfgoed. Met een smartphone met mobiel internet en een gps in de hand verken je de vele kronkelende steegjes en romantische reien, waardoor je plots terug in de middeleeuwen waant.


Brussel

CityGame Brussel

Brussel is een bruisende wereldstad en het kloppende hart van Europa. Met zijn eigen gemoedelijke sfeer is Brussel de ideale locatie voor een spannende CityGame met jou en je collega’s.Elk team navigeert langs een andere, onvoorspelbare route vol verrassingen en hoogtepunten. Via de Samsung Tablet verschijnen opdrachten, vragen en teamfotoshoots. Hiervoor worden in real time punten toegekend en komt alles meteen op een spelwebsite.


Delft

CityGame Delft

Delft is met haar ‘Delfts Blauw’ wereldberoemd als aardewerkstad. In Nederland is Delft vooral bekend als kennisstad en om de Oude Kerk met daarin de grafkelder van het Koninklijk huis en het praalgraf van Willen van Oranje. Welk feit in de bovenstaande tekst is niet juist? Deze en andere vragen zijn te vinden in de CityGame Delft. Ga de strijd met je collega's aan!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7