of
Toon resultaten
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
navigatiepijltje
PWC
Amsterdam
navigatiepijltje
Rijnlands Lyceum
Kagerplassen
Meer recente games
Groningen

CityGame Groningen

Wist u dat de inwoners van de stad Groningen zichzelf Stadjers noemen en dat de Groningse naam voor de stad, Grunnen of kortweg Stad is? Dit en vele andere leuke weetjes over de stad ontdekt u tijdens de interactieve strijd van de CityGame Groningen!


Leeuwarden

CityGame Leeuwarden

Wat betekent het Friese woord deldonderdûkje en hoe kan je, naast een kruisje, een medaille verdienen bij de Friese Elfstedentocht? Speel het spel met én tegen je collega's en wordt winnaar van de CityGame Leeuwarden!


Rotterdam

CityGame Rotterdam

Wist u dat de Nederlandse stad Rotterdam zijn naam heeft gegeven aan plaatsen in New York, Zuid-Afrika en West-Suriname, maar dat de laatste in de oceaan is verdwenen? En weet u waar de afkorting RET (het Rotterdamse stadsvervoerbedrijf) voor staat? Navigeer naar de juiste locaties, activeer de vragen en scoor punten tijdens de CityGame Rotterdam!


Kagerplassen

SloepenGame Kagerplassen

In 2011 waren de Kagerplassen, het decor van de verjaardag van onze aanstaande koningin, Maxima. Niet voor niets, want deze oer-Hollandse Veenplassen rondom de tenminste tien eilanden zijn een lust voor het oog! Aan boord van een luxe sloep, gaat u de strijd met elkaar aan met de SloepenGame op de Kagerplassen!


Vinkeveen

SloepenGame Vinkeveen

Oud geld woont in het bos, nieuw geld aan het water. De Baambrugse Zuwe die dwars door de Vinkeveense Plassen loopt, staat vol met miljonairswoningen. En terecht, want het uitzicht over de, door veenafgravingen ontstane plassen is geweldig! Gestuurd door GPS, SMS berichten en mobiel internet gaat u de strijd met uw collega's aan tijdens de SloepenGame Vinkeveen.


Arnhem

CityGame Arnhem

Wist u dat de historische Arnhemse Eusebiustoren, in het hartje van de stad, versierd is met uit steen gehakte zeven dwergen van Walt Disney? En dat het Australische Arnhemland vernoemd is naar VOC schip Arnhem dat op zijn beurt weer vernoemd werd naar onze eigen stad Arnhem? Leer dit en nog veel meer over de stad tijdens de interactieve Game: De CityGame Arnhem!


Eindhoven

CityGame Eindhoven

Weet je eigenlijk wat de Eindhovenaren vieren tijdens de lichtjesroute? En waarvoor staat de afkorting DAF, het bedrijf dat vors heeft bijgedragen aan de expansie van Eindhoven. Je komt er achter tijdens de CityGame Eindhoven. Het interactieve bedrijfsuitje in het hartje van de stad!


Sneek

SloepenGame Sneek

Het Snitser Mar, zoals de Friezen het Sneekermeer noemen, is al in de Middeleeuwen ontstaan, als gevolg van ontginning van Veen. Vandaag de dag is het meer de ideale locatie voor watersporters op welk vlak dan ook. Tijdens de SloepenGame Sneekermeer gaat u verdeeld in teams het water op om zoveel mogelijk punten te scoren.


Schiermonnikoog

WaddenGame Schiermonnikoog

Heeft u zich ooit afgevraagd waar de naam Schier-monnik-oog vandaan komt? En heeft u enig idee wat er op het eiland Schiermonnikoog gevierd wordt tijdens Kallemooi of Klozum. Scoor met uw team zoveel mogelijk punten door de locaties te vinden en de vragen goed te beantwoorden en wordt winnaar van de WaddenGame Schiermonnikoog!

Lees meer >>>


Terschelling

WaddenGame Terschelling

Ooit geweten dat in de duinen van Terschelling cranberry's groeien, nadat nadat een vat met uit Amerika afkomstige bessen in 1845 aanspoelde? En wist u dat Terschilling (qua oppervalkte) de grootste gemeente van Nederland is? Deze en nog een heleboel andere feiten komen aan bod tijdens uw WaddenGame op Terschelling.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7