of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games
11 RESULTATEN
VERFIJN DESGEWENST IN LINKERKOLOM
Ameland

WaddenGame Ameland

Wist u dat Ameland pas in 1287, tijdens de watersnood van 1287 en het ontstaan van de Waddenzee een eiland werd? En wist u dat in 1871 is geprobeerd Ameland d.m.v. een dam weer aan het vasteland te verbinden? De WaddenGame Ameland is het spel met en tegen uw collega's op het eiland Ameland!

Lees meer >>>

Leeuwarden

CityGame Leeuwarden

Wat betekent het Friese woord deldonderdûkje en hoe kan je, naast een kruisje, een medaille verdienen bij de Friese Elfstedentocht? Speel het spel met én tegen je collega's en wordt winnaar van de CityGame Leeuwarden!

Sneek

SloepenGame Sneek

Het Snitser Mar, zoals de Friezen het Sneekermeer noemen, is al in de Middeleeuwen ontstaan, als gevolg van ontginning van Veen. Vandaag de dag is het meer de ideale locatie voor watersporters op welk vlak dan ook. Tijdens de SloepenGame Sneekermeer gaat u verdeeld in teams het water op om zoveel mogelijk punten te scoren.

Schiermonnikoog

WaddenGame Schiermonnikoog

Heeft u zich ooit afgevraagd waar de naam Schier-monnik-oog vandaan komt? En heeft u enig idee wat er op het eiland Schiermonnikoog gevierd wordt tijdens Kallemooi of Klozum. Scoor met uw team zoveel mogelijk punten door de locaties te vinden en de vragen goed te beantwoorden en wordt winnaar van de WaddenGame Schiermonnikoog!

Lees meer >>>

Terschelling

WaddenGame Terschelling

Ooit geweten dat in de duinen van Terschelling cranberry's groeien, nadat nadat een vat met uit Amerika afkomstige bessen in 1845 aanspoelde? En wist u dat Terschilling (qua oppervalkte) de grootste gemeente van Nederland is? Deze en nog een heleboel andere feiten komen aan bod tijdens uw WaddenGame op Terschelling.

Heeg

SloepenGame Heeg

Het Heegermeer (of het Hegemer Mar zoals de Friezen zeggen) is, als we de boeken mogen geloven, zo'n 128.000 jaar geleden ontstaan door een gletsjer. Hoe dan ook, dit binnenmeer dat bij de grootste van Europa hoort, is een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje. Speel de SloepenGame Heegermeer en ga de strijd met je collega's aan!

Vlieland

WaddenGame Vlieland

Enig idee waarom het enige dorp van Vlieland; Oost-Vlieland heet? Of wist u dat de eilandbewoners vroeger hun brood verdienden met de Walvisjacht? Stap op de fiets en leer het eiland Vlieland beter kennen tijdens een interactieve strijd met èn tegen uw collega's.

Lees meer >>>

Morra

SailGame Morra

De SailGame Morra in Friesland is het leukste bedrijfsuitje op het water. Samen met uw team zeilt u een eigen route en strijdt u voor de overwinning. De SailGame staat in het teken van het scoren van zoveel mogelijk punten! Elk team doet dit door het oplossen van opdrachten die ze op hun route tegenkomen. Spanning is er tot aan de finish!

Meer info over de SailGame klik hier

Grouw

SloepenGame Grouw

Wist je dat de inwoners van het Friese dorp Grouw, het sinterklaasfeest niet vieren op 5 december, maar collega heilige Sint Piter de kado's laat brengen op de derde zaterdag van februari?

Morra

SloepenGame Morra

Klik hier voor meer informatie over de SloepenGame de Morra