of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games
11 RESULTATEN
VERFIJN DESGEWENST IN LINKERKOLOM
Den Haag

CityGame Den Haag

Iedereen kent het spel monopoly, maar welke Haagse straten zijn ook al weer vertegenwoordigd in het spel en wat doet de ooievaar in het wapen van de stad? Deze en andere vragen gaat u beantwoorden tijdens de CityGame Den Haag. Het spannendste spel dat u met én tegen uw collega’s speelt.

Rotterdam

CityGame Rotterdam

Wist u dat de Nederlandse stad Rotterdam zijn naam heeft gegeven aan plaatsen in New York, Zuid-Afrika en West-Suriname, maar dat de laatste in de oceaan is verdwenen? En weet u waar de afkorting RET (het Rotterdamse stadsvervoerbedrijf) voor staat? Navigeer naar de juiste locaties, activeer de vragen en scoor punten tijdens de CityGame Rotterdam!

Kagerplassen

SloepenGame Kagerplassen

In 2011 waren de Kagerplassen, het decor van de verjaardag van onze aanstaande koningin, Maxima. Niet voor niets, want deze oer-Hollandse Veenplassen rondom de tenminste tien eilanden zijn een lust voor het oog! Aan boord van een luxe sloep, gaat u de strijd met elkaar aan met de SloepenGame op de Kagerplassen!

Kijkduin

BeachGame Kijkduin

Met je Team een dag naar het strand als Teamuitje? De BeachGame is het Teamuitje bij uitstek. Teams worden Interactief aangestuurd via de Tablet en navigeren met GPS. Een goede samenwerking is een must om te winnen!

Lees meer >>>

Noordwijk

BeachGame Noordwijk

Een Bedrijfsuitje op het strand? De BeachGame is het bedrijfsuitje bij uitstek. Teams voorzien van een Tablet en GPS gaan de strijd aan op de strand en in duinen. Ee goede samenwerking wordt op de proef gesteld!

Lees meer >>>

Delft

CityGame Delft

Delft is met haar ‘Delfts Blauw’ wereldberoemd als aardewerkstad. In Nederland is Delft vooral bekend als kennisstad en om de Oude Kerk met daarin de grafkelder van het Koninklijk huis en het praalgraf van Willen van Oranje. Welk feit in de bovenstaande tekst is niet juist? Deze en andere vragen zijn te vinden in de CityGame Delft. Ga de strijd met je collega's aan!

Dordrecht

CityGame Dordrecht

Weet je waarom de inwoners van Dordrecht Schapekoppen worden genoemd? En wat betekent de uitdrukking: Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt? Speel de CityGame Dordrecht met, en tegen je collega's en leer de stad op een nieuwe manier kennen!

Gouda

CityGame Gouda

Ons Hollandse Gouda is tot in alle uithoeken van de wereld bekend om de Goudse kaas. Maar wist u dat ook de Goudse kaars een belangrijk exportproduct is? En wist u dat de Goudse binnenstad een beschermd stadsgezicht is? Wandelen is de ideale manier om alle schatten in de binnenstad te ontdekken. Speel de CityGame Gouda en ontdek de mooiste plekjes van de stad!

Leiden

CityGame Leiden

Weet je waarom Leiden de Sleutelstad wordt genoemd? En wist je dat er over de hele binnenstad verspreid, 103 gedichten in verschillende talen, op de gevels van huizen en winkels geschilderd zijn? Laat je rondleiden door de middeleeuwse binnenstad van Leiden en ga de strijd met je collega's aan tijdens de CityGame Leiden!

Kagerplassen

SailGame Kagerplassen

Zeilen in de randstad met het bedrijf? Ja, het is mogelijk op de Kagerplassen. De Kagerplassen lenen zich perfect voor de SailGame. Al zeilend tussen de koeien, molens op zoek naar de volgende locatie. Een kwestie van goed samenwerken.

Lees meer over het bedrijfsuitje op de Kagerplassen.

Leiden

SloepenGame Leiden

Klik hier voor meer informatie over de SloepenGame Leiden