of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games
12 RESULTATEN
VERFIJN DESGEWENST IN LINKERKOLOM
Amsterdam

CityGame Amsterdam

Iedereen kent Amsterdam als stad van de grachtenboten, musea en bekende wijken als de Jordaan en de Wallen. Maar wist u ook dat Amsterdam de naam is van een van de meest afgelegen eilanden op onze aardbol en dat onze hoofdstad bestaat uit meer dan 90 eilanden die met 1539 bruggen aan elkaar verbonden zijn? Speel de CityGame Amsterdam en bekijk de stad eens van een hele andere kant!

Loosdrecht

SloepenGame Loosdrecht

Zelf aan het roer van een luxe sloep terwijl u de strijd met uw collega's aangaat? De SloepenGame is het leukste bedrijfsuitje op het water. Centraal in Nederland op nog geen 20 minuten van Amsterdam en Utrecht vindt u de Loosdrechtse Plassen.

Amsterdam

SloepenGame Amsterdam

In 2013 bestaat de Amsterdamse grachtengordel 400 jaar! Niet voor niets wordt Amsterdam het Venetië van het Noorden genoemd, met maar liefst 100 kilometer aan grachten is Amsterdam de waterigste stad van de Wereld! Speel de Game op een sloep op het water van het grootste monument van de stad met de SloepenGame Amsterdam!

Egmond aan Zee

BeachGame Egmond aan Zee

Een Teambuildings evenement op het strand? De BeachGame is het ultieme teambuildings programma. Een Interactief spel op de strand en in duinen waar een goede samenwerking op de proef wordt gesteld!

Lees meer>>>

Vinkeveen

SloepenGame Vinkeveen

Oud geld woont in het bos, nieuw geld aan het water. De Baambrugse Zuwe die dwars door de Vinkeveense Plassen loopt, staat vol met miljonairswoningen. En terecht, want het uitzicht over de, door veenafgravingen ontstane plassen is geweldig! Gestuurd door GPS, SMS berichten en mobiel internet gaat u de strijd met uw collega's aan tijdens de SloepenGame Vinkeveen.

Noordwijk

BeachGame Noordwijk

Een Bedrijfsuitje op het strand? De BeachGame is het bedrijfsuitje bij uitstek. Teams voorzien van een Tablet en GPS gaan de strijd aan op de strand en in duinen. Ee goede samenwerking wordt op de proef gesteld!

Lees meer >>>

Alkmaar

CityGame Alkmaar

Wist u dat de inwoners van Alkmaar de bijnaam kaaskoppen dragen en de stad ooit de hoofdstad van Texel was? Test uw kennis over Alkmaar in een interactieve strijd met uw collega's tijdens de CityGame Alkmaar!

Haarlem

CityGame Haarlem

Wist je dat het centraal station van Haarlem te zien is in de film Oceans Twelve? En wist u dat stadsproduct: Haarlemmerolie tegen alle kwalen helpt? Speel de CityGame Haarlem en test je kennis over de oude Hollandse Schilders, verschillende biermerken en natuurlijk de geweldige binnenstad van Haarlem!

Loosdrecht

SailGame Loosdrecht

Klik hier voor meer informatie over de SailGame Loosdrecht

Vinkeveen

SailGame Vinkeveen

Klik hier voor meer informatie over de SailGame Vinkeveen

Uitgeestermeer

SloepenGame Uitgeestermeer

Texel

WaddenGame Texel

Wist je dat de Duitsers tot 20 mei 1945 de macht hadden op Texel en dat in de laatste weken voor de bevrijding, de Russische oorlog is gestreden waarbij 565 Georgiërs, 120 Texelaars en 800 Duitsers omkwamen? Deze en andere historische èn actuele feiten komen aan bod in de WaddenGame op Texel.

Lees meer >>>