of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

Waar de veerboot vertrekt daar begint de WaddenGame!

De WaddenGame is het leukste bedrijfsuitje op de Wadden. Samen met uw team volgt u een eigen route door het  eiland en strijdt u voor de overwinning. De WaddenGame staat in het teken van het scoren van zoveel mogelijk punten! Elk team doet dit door het oplossen van opdrachten die ze op hun route tegenkomen.

Ieder team wordt uitgerust met een Samsung Galaxy tablet met digitale camera en 4G mobiel internet, en een GPS. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app kunt u opdrachten lezen, beantwoorden en kunt u de stand real-time in de gaten houden... Vooraf heeft u geen idee van de route die u gaat afleggen.

Pas nadat een opdracht succesvol is afgerond volgt er een nieuw waypoint waar een vraag of opdracht geactiveerd kan worden. Gedurende de BeachGame wordt uw team door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar u extra punten mee kunt verdienen. Mits u ze op een ludieke wijze uitvoert!

Spanning is er tot aan de finish!   


Samsung Tablet-gps Mobiel Internet & GPS
De WaddenGame start op het moment dat de eerste locatie naar ieder team is verstuurd. Ieder team navigeert met de GPS naar zijn eigen, unieke waypoint. Op de waypoints moeten de teams vragen oplossen en opdrachten vervullen.


terschelling-teambuilding-vlotvarenAfwisselende en uitdagende opdrachten:
De opdrachten die de teams moeten vervullen maken de WaddenGame afwisselend en uitdagend. Samenwerking, kennis, inzicht, nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om als winnaar uit de bus te komen.


Terscehlling-winnaars-waddengameDe stand in de Game online bekijken:
U kunt gedurende de hele game in de app de real time score van alle teams bekijken. Met bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn extra punten te verdienen, hierdoor blijft het tot het eind spannend welk team de OutdoorGame gaat winnen!


 Algemene informatie:
- Een WaddenGame duurt ongeveer 2.5 tot 6 uur en kan worden ingepast in een (mid)dagprogramma.

- In overleg worden alle wensen mbt ontvangst, lunch, borrel en diner in het programma verwerkt.

- Bedrijfsgerelateerde vragen en/of opdrachten worden geïntegreerd in de WaddenGame. Op deze manier kan je handig zaken terug laten komen die binnen jullie bedrijf aan de orde zijn.

- Op de website komen alle foto’s te staan die tijdens de WaddenGame door de Teams gemaakt zijn.


WaddenGame locaties

Waar de veerboot vertrekt daar begint de WaddenGame! Klik op een van onderstaande Waddeneilenden voor meer informatie!

    


Referenties

Onderstaande bedrijven gingen u voor. Voor meer Games die gespeeld zijn klik hier Game overzicht 

logo-mojo-waddengame-ameland logo-allianz-waddengame-terschelling logo-pwc-waddengame-terschelling logo-dtzzadelhoff-waddengame-terschellinglogo-kraft foods-waddengame-terschelling logo-sca-waddengame-terschelling logo-politie-waddengame-ameland logo-sdworx-waddengame-terschelling