of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

Nieuws

Op zoek naar interactieve winkelconcepten - Mc Donalds UK 


Samen met ITB Holland organiseerden wij een interactief evenement in Amsterdam voor Mc Donalds UK. Het thema van dit event is:  
 
“In what way can we change customer experience by using technology”. 

Lees meer >>>

 

 

Emesa SloepenGame

Voor Emesa (o.a. vakantieveilingen.nl) organiseerden wij de Emese SloepenGame in Amsterdam. Een reactie van een van de deelnemers: “Ik heb veel bedrijfsuitjes gedaan, maar deze staat toch wel met stip op 1

Lees meer >>>

 

 

Albron SloepenGame Loosdrecht

Als afsluiter van een drukke periode en een zeer succesvol verlopen project heeft Albron Catering een geweldige dag gehad op Loosdrecht.

In samenwerking met Ottenhome Loosdrecht organiseerden wij de Albron SloepenGame. 

Google SRE EMEA GPS Hunt

  • Naam: SRE EMEA GPS Hunt
  • Opdrachtgever: Kras Events, Google
  • Aantal personen: 350
  • Taal: Engels
  • Navigatie met Google maps in de Game app.

 

In samenwerking met Kras Events organiseerden wij voor Google de SRE EMEA GPS Hunt. Een interactieve Game waarbij werd genavigeerd via Google maps. Speciaal voor deze gelegeheid geïmplementeerd in onze eigen Game app.

Lees meer >>> 

 

 

GameEvents organiseert Discovery Adventure Challenge
Op vrijdag 14 oktober 2011 heeft GameEvents het wedstrijddeel van de Discovery Adventure Challenge georganiseerd. De Discovery Adventure Challenge is een outdoor challenge die voor 120 geselecteerde relaties van Discovery Networks Benelux wordt georganiseerd.

 

 

Lancering Bikegame in België en Nederland
De eerste BikeGames zijn inmiddels een feit. De historische binnenstad van het Belgische Brugge was het toneel van de eerste BikeGame. Nederland en België zijn fietslanden bij uitstek dus een BikeGame kan niet ontbreken.

 

 

Het wordt weer tijd voor SnowGames
Het is alweer bijna winter en GameEvents gaat ook dit jaar weer naar de sneeuw. Ook deze winter biedt gameEvents Snow&WinterGames aan in de populaire wintersportgebieden.

 

 

CityGames tijdens het EK 2012 in Polen en Oekraine
Op 8 juni 2012 barst het EK voetbal, waar heel Nederland naar uitkijkt, los in Warschau met als hoogtepunt de finale op 1 juli in Kiev. Reden genoeg voor GameEvents om een CityGame te ontwikkelen in Kiev en Warschau maar ook, zodra deze bekend zijn, in alle speelsteden van Oranje.

 

 

Profiteer nu nog van de Jubileum korting!
GameEvents bestaat dit jaar 10 jaar. Deze mijlpaal laten wij niet aan ons voorbij gaan, GameEvents biedt daarom groepen fikse kortingen aan die kunnen oplopen tot 35%.

 

 

 


Naam:  
Emailadres:  
Arrangement:  
Info:   Ik wil meer weten over het programma
Beschikbaarheid