of
Toon resultaten
navigatiepijltje
Vrijgezellig
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
Smits Vastgoedzorg
Outdoor Valley - Bergschenhoek
navigatiepijltje
ADT
Arnhem
navigatiepijltje
Mice
Amsterdam
navigatiepijltje
South Stream
Duin en Kruidberg
Meer recente games

Bedrijfsuitje en Zeilen? De SailGame!

De SailGame is het leukste bedrijfsuitje in een zeilboot. Samen met uw team volgt u een eigen route en strijdt u voor de overwinning. De SailGame staat in het teken van het scoren van zoveel mogelijk punten! Elk team doet dit door het beantwoorden van vragen en het vervullen van opdrachten die ze op hun route tegenkomen.

Ieder team wordt uitgerust met een Samsung Galaxy tablet met digitale camera en 4G mobiel internet, en een GPS. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app kunt u opdrachten lezen, beantwoorden en kunt u de stand real-time in de gaten houden... Vooraf heeft u geen idee van de route die u gaat afleggen.

Pas nadat een opdracht succesvol is afgerond volgt er een nieuw waypoint waar een vraag of opdracht geactiveerd kan worden. Gedurende de BeachGame wordt uw team door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar u extra punten mee kunt verdienen. Mits u ze op een ludieke wijze uitvoert!

Spanning is er tot aan de finish!


GPS_Tablet_samsung Mobiel Internet & GPS
De SailGame start op het moment dat de eerste locatie naar ieder team is verstuurd. Ieder team navigeert met de GPS naar zijn eigen, unieke waypoint. Op de waypoints moeten de teams vragen oplossen en opdrachten vervullen.


valkAfwisselende en uitdagende opdrachten:
De opdrachten die de teams moeten vervullen maken de SailGame afwisselend en uitdagend. Samenwerking, kennis, inzicht, nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om als winnaar uit de bus te komen.


winnaarsDe stand in de Game online bekijken:
U kunt gedurende de hele game in de app de real time score van alle teams bekijken. Met bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn extra punten te verdienen, hierdoor blijft het tot het eind spannend welk team de OutdoorGame gaat winnen!


info Algemene informatie:
- Een SailGame duurt ongeveer 2.5 tot 6 uur en kan worden ingepast in een (mid)dagprogramma.

- In overleg worden alle wensen mbt ontvangst, lunch, borrel en diner in het programma verwerkt.

- Bedrijfsgerelateerde vragen en/of opdrachten worden geïntegreerd in de SailGame. Op deze manier kan je handig zaken terug laten komen die binnen jullie bedrijf aan de orde zijn.

- Op de website komen alle foto’s te staan die tijdens de SailGame door de teams gemaakt zijn.


Locaties

Klik op een van de Logo's voor meer informatie

     


Referenties

Onderstaande bedrijven gingen u voor:

logo_ster_sailgame_morra_frieslandlogo_adhoc_sailgame_morra_frieslandlogo_hp_sailgame_morralogo_referentie_gameevents_abn-amro_sailgame_vinkeveenlogo_nuon_sailgame_zeilfabriek-de-morra_frieslandlogo_nautadutilh_sailgame_monnikendamlogo_ster_sailgame_morra_frieslandlogo_ster_sailgame_kagerplassen